Kodak hjelper til

Større brukervennlighet og flere funksjoner står i fokus når Motorola og Kodak inngår en tiårig samarbeidsavtale for å forbedre kameratelefonene.

De to produsentene skal samarbeide om å lage bedre maskinvare, samtidig som det skal bli lettere å knipse, lagre og sende bilder. Et av målene er at det skal bli mulig å sende bilder til hvem som helst med en mobiltelefon i hele verden, med ett enkelt tastetrykk.

Vil ha flere tjenester
Duoen ser for seg flere internettbaserte tjenester, større utvalg av programvare og ellers flere bilderelaterte tjenester fra de enkelte operatørene rundt om i verden.

Det finnes allerede flere kameratelefoner enn vanlige digitalkamera i verden, men de færreste ser på telefonen som en fullverdig erstatning for det vanlige kameraet sitt, noe som er naturlig. Kvaliteten på mobilbilder er tross alt ikke i nærheten av det du kan oppnå med et bra digitalkamera.

Kvalitetsforskjellen kan imidlertid bli mindre nå når de store kameraprodusentene har fått øynene opp for mobiltelefonens muligheter.

Alle vilkårene i avtalen mellom Motorola og Kodak er ikke kjent foreløpig.

(Kilder: Teleclick, Efytimes, CBSnews)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen