Her er programmet som synker Sony Ericsson-mobilen din mot Mac-en din. (Bilde: Sony Ericsson/Apple)

Koble Walkman-mobilen til Itunes

Visste du at du kan synkronisere Sony Ericsson-telefonen din med Apple Itunes? Programmet Easylistening gir Mac-brukere akkurat denne muligheten.

Dette er praktisk, med tanke på at Sony Ericsson ikke lager tilsvarende programvare for Mac-plattformen. Easylisteing fyller dette hullet.

Overfør spillelister

Programmet kan ikke bare brukes til å overføre musikk fra Itunes, men også å overføre spillelistene dine. Du kan overføre mp3- og m4a-filer til telefonen, men ikke kopibeskyttet musikk, som for eksempel den du har kjøpt gjennom Itunes Music store.

Dersom du syns USB-tilkobling er for tregt, er det også å synkronisere rett mot minnekortet. I slike tilfeller kan du spesifisere hva slags telefon du har, så vil Easylistening kopiere over støttet innhold og organisere musikken din du ville gjort på telefonen din.

Fungerer med de fleste

Programmet støtter en rekke Sony Ericsson-modeller, inkludert de fleste Walkman-telefonene. Du finner en liste over hvilke telefoner som støttes, og nøyaktig hvilke funksjoner som fungerer på de forskjellige på produsentens hjemmesider.

Programmet koster 10 amerikanske dollar (ca 55 kroner), og fungerer med Mac OS versjon 10.4 eller nyere. Det er også mulig å laste ned en gratis prøveversjon.

Mer informasjon finner du på produsentens hjemmesider »

(Kilde: Mobil.se, Devinerobot.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen