Knytt sammen IE og mobilen

Alternativ tekst mangler

Interessegruppen for Bluetooth-standarden (Bluetooth SIG) vil som alltid gjerne få fart på bruken av blåtann. Nå har de tryllet frem et program som gjør at du kan sende deler av nettsider direkte fra PC-en til mobilen. Programmet har fått navnet Transsend.

Transsend installeres på en PC, og er et utvidelsesprogram for nettleseren Internet Explorer. Du kan enkelt få tekst, bilder eller hva som helst annet direkte fra nettsiden til mobiltelefonen.

Når du bruker Transsend får du opp en liste av blåtann-enheter innen rekkevidde, og klikker på den enheten du ønsker å sende informasjonen til. Da er det bare å velge hvilken av disse du vil sende informasjonen til.

Det blir mulig å tilpasse nettsider til Transsend spesielt, slik at utviklerne av nettstedet velger ut informasjonen som skal sendes. Da trykker du på en Transsend-knapp på siden, for å sende informasjonen til mobiltelefonen. Det er også mulig å selv merke den informasjonen du vil ha fra vanlige nettsider som ikke er spesialtilpasset Transsend.

Transsend kan forel&oslasg;pig kun lastes ned av medlemmer av Bluetooth SIG. Du kan registrere deg og laste ned Transsend på Bluetooth SIGs nettsider.

(Kilder: Bluetooth SIG, mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen