Knyt iPod-en i slipset

Slips. Bare ordet kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på mange av våre mannlige lesere. Ikke nok med at det er ubehagelig å ha på i lengden, det er også fullstendig uten nytteverdi. Nå kan du imidlertid stryke "ingen nytteverdi" fra slips-hatlisten din.

Noen kloke hoder har nemlig kommet på at slipset er det perfekte stedet å ha iPod-en. Det nye iPod-slipset, som har fått navnet Pink Commuter Tie, presenteres som tilbehøret for mannen som trenger å ha med seg mer enn én dippedutt om gangen. Pink Commuter Tie har en liten lomme på baksiden, som skal holde iPod-en din trygt på plass.

Vi bør også nevne at slipset er laget for iPod Nano, og ikke vanlig iPod. I så fall kunne ubehagsmomentet blitt en del større. Nano veier på sin side bare noen få gram, så du burde ikke merke den store forskjellen med denne i slipset.

Med slipset på plass, kan du ha iPod-en trygt hengende rundt halsen, og nyte morgenkaffen på bussen til jobb. For at stilen skal være på plass, har produsenten laget folder til hodesettledningen, slik at denne blir minst mulig synlig.

Slipset er laget i 100 prosent ren slike, og fås i fargene marineblått, rødt og rosa. Om du vil ha en unnskyldning mindre for å bruke slips, må du klikke deg inn på produsentens hjemmesider og legge ut nærmere 600 blanke kroner (£49).

Mer nyttig iPod-tilbehør finner du her.

(Kilder: Techdigest.tv, Gizmodo.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen