Knus Idol-stjerne i spill

Knus Idol-stjerne i spill

Det er ingen tvil om at Aleksander With har gjort stor suksess den siste tiden i Norge med sin sangstemme og utstråling. Som vinner av fjorårets Idol-finale, med over 55 prosent av stemmene, har gutten fra Trøndelag tatt Norge med storm.

Nå får du som spillnerd muligheten til å spille Project Gotham Racing 3 mot Aleksander With via Xbox Live.

Sukess på kort tid

Som den ivrige gameren Aleksander er, inviterer han nå Xbox 360-spillere til en runde med Project Gotham Racing 3.

Karrieren til unggutten har nettopp startet, selv om hans første singel ”A Little To Perfect” ble en stor suksess. Høsten i fjor lanserte han også et eget album, ”Coming Home” hvor åtte av låtene var selvskrevet.

– Jeg synger om ting jeg har opplevd gjennom mine 19 år, og jeg tror det er mange som kan kjenne seg igjen i tekstene mine. Jeg prøver ikke å være noen annen eller større enn den jeg er, sier Aleksander.

Gleder seg

Ethvert menneske trenger litt tid til å koble seg ut fra hverdagen. Mellom studiotimer, øvelser og konserter bruker Aleksander mye av tiden sin med en Xbox 360-kontroll i hendene, som selv sier at han alltid har vært glad i å spille.

– Jeg har alltid elsket å spille. Det er en fin måte å koble av på. Jeg har ikke hatt Xbox 360 lenge, så det gjenstår nok litt trening før jeg er på høyden med de aller beste. Men jeg skal uansett gjøre mitt beste for å kjøre fletta av mine med- og motspillere, når jeg inviterer til race i Project Gotham Racing 3 den 9. februar. Jeg gleder meg, sier Aleksander With.

Selv om du har sangstemme som mest minner om en 30 år gammel polsk buss, får du nå sjansen til å vise at du er mye bedre enn Aleksander With i videospill.

Gjør klar din Xbox 360 med spillet Project Gotham Racing 3, og du er ett steg nærmere å møte norgesidolet i en real fight. Dette er hva du må gjøre for å kanskje bli en av de utvalgte:

Send en e-post med navn og Gamertag til gamewithfamenorway@hotmail.com, og logg deg på Xbox Live mellom klokken 16.00 og 17.00 førstkommende fredag, 09 februar.

Om du er en av de utvalgte vil du altså få sjansen til å både prate og spille mot Aleksander With.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen