Knipser tyven

Om du er redd for tyver, seriemordere og voldtektskvinner er en boligalarm en absolutt nødvendighet. Når noen bryter seg inn vil alarmen gå, og skremme vekk tyven, varsle naboer og vektere. Men om gjerningskvinnen kommer seg unna, er det liten sjangs for at hun blir tatt, siden du gjerne ikke har noe bevis for hvem som forsøkte å komme seg inn.

Dette problemet forsøker Sentiel å løse. Deres alarmsystem SafeScout er nemlig utstyrt med et kamera som sender ut MMS-meldinger til mobiltelefonen din når alarmen går. I tillegg gir alarmen fra seg et kraftig lydsignal for å varsle og skremme.

Hittil har slike systemer vært såpass dyre at folk flest gjerne måtte gjøre innbrudd selv for å få råd til noe lignende. SafeScout-alarmen koster imidlertid bare rundt 1300 kroner ($199) i tillegg til abonnement hos et vakstelskap.

Dermed får du både trygghet og muligheten til å sikre deg bildebevis, slik at tyven ikke får tid til å pønske ut hvordan hun kan komme tilbake og deaktivere alarmen og stjele alt ditt gull og alle dine diamanter.

(Kilder: Gizmodo.com, Senitelvision.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen