Knips med Gameboy

Det siste året kan karakteriseres som det året da kameratelefonene virkelig hadde sitt inntog på markedet, og nå har teknologien blitt så vanlig at man ser minst like mennesker som knipser bilder med telefonen sin som med et vanlig kamera når man går ute på gaten.

Om det etter hvert vil bli like vanlig å se mennesker som knipser bilder med Nintendos Gameboy Advance, er nok lite sannsynlig, men muligheten er her ihvertfall. Det siste tilbehøret til den håndholdte spillkonsollen er nemlig en kameramodul, som kan plugges rett inn i spillporten.

Kameraet er i stand til å ta bilder i en oppløsning på opp til 640 x 480 piksler, noe som er tilsvarende oppløsningen på kameraet til telefoner som Samsung E700, Nokia 6600 og Siemens SX1.

Kameraet har riktignok ikke minnekapasitet til å lagre mer enn 26 bilder av gangen, men disse kan raskt overføres til en datamaskin via den medfølgende USB-kabelen, slik at man kan slette de som er lagret i selve modulen. Det følger med programvare for synkronisering med PC.

Kameraet er kun kompatibelt med den originale versjonen av Gameboy Advance, altså ikke med Gameboy Advance SP.

Prisen for kameramodulen er $24,90, eller ca 170 norske kroner. De som måtte være interessert kan bestille enheten fra Play-Asia.com.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen