Knips for Nokia

Stadig flere mobiltelefoner satser på kamerakvalitet. Deler av kamerabransjen har uttrykt bekymring over mobilkameraets økende konkurransedyktighet mot vanlige digitalkameraer.

Analysebyrået IDCs undersøkelser viser imidlertid at kameratelefoner ikke er noen trussel, snarere tvert i mot.

Som en del av markedsføringen for sin nye N-serie, ønsker Nokia nå å sette enda mer fokus på mobilkameraer. Resultatet er fotokonkurransen See New.

Alle som har en kameratelefon med megapikseloppløsning og er 18 år eller eldre, kan delta i See New. Hver deltaker kan delta med fem bilder, som alle må være i høyeste mulig bildekvalitet.

Konkurransens hovedkvarter er nettstedet See New. Her kan du registrere deg, legge ut bilder og lese modellene i Nokias N-serie. I N-serien finner vi blant annet N90, som med sitt to megapikslers kamera med Carl Zeizz-optikk tar sikte på å tilby sine brukere en helt spesiell fotoopplevelse.

Bildene som deltar i See New-konkurransen vil bedømmes av de fem berømte fotografene Juergen Teller, Philip-Lorca DiCorcia, Nick Waplington, Raghu Rai og Jiancheng Dong.

Konkurransen har flere vinnere. Den globale vinneren får en dag sammen med én av de fem berømte fotografene, samt muligheten til å være fotografens assistent på en fototagning. De regionale vinnerne får tildelt to billetter fra flyselskapet Virgin, som kan benyttes til et valgfritt reisemål. I tillegg vil vinnerbildene dukke opp som standardbakgrunner på alle fremtidige modeller i N-serien.

Ønsker du å delta i konkurransen, har du mulighet til å sende inn bilder helt frem til 16. desember.

(Kilder: See New, BBC News, ZD Net)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen