Knips, så slipper du TV-reklamen
Teknofil
(Bilde: Kickstarter)

Knips, så slipper du TV-reklamen

Ny dings lar deg bruke pausen til noe morsommere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Reklame på TV er kanskje allerede på vei ut, takket være streamingtjenester og PVR-bokser. Skal du se fotballkamper eller noe annet som sendes direkte har du derimot ikke mulighet til å spole forbi TV-reklamene.

Nå har at nystartet selskap kalt Playmute kommet opp med en løsning på problemet, ifølge Cnet. De har laget en dings som du kobler på TV-signalet, og som lar deg bytte til for eksempel Android TV, Apple TV, Chromecast eller en spillkonsoll bare ved å knipse med fingrene.

Gjør du det, minimeres bildet til en liten firkant på skjermen (såkalt «Picture in Picture»), og du kan for eksempel sjekke Facebook eller se en YouTube-video til reklamen er over. Du kan også klappe, plystre eller riste på smartmobilen din for å bytte til andre enheter.

Her ser du en video som forklarer konseptet nærmere:

Koster 700 kroner (pluss moms og frakt)

Som du skjønner er også dette et Kickstarter-prosjekt, og utviklerne trenger snaue 700 000 kroner fra støttespillere for å gå i gang med produksjonen av Playmute-dingsen sin.

Selve dingsen vil koste i underkant av 700 kroner, samt moms og frakt til Norge, hvis du støtter kampanjen. Dersom Playmute kommer i ordinært salg senere, vil den koste minst en tusenlapp, ifølge utviklerne.

Ideen er god, men vi synes i alle fall det fungerer greit med mute-knappen og en mobil eller et nettbrett i sofaen. Hva bruker du reklamepausene til? Kommentér i forumet nederst!

Guide for sofasurferen: «Hvilken film var det hun spilte i igjen? Og hva heter den låta?»
Dette er appene du «må ha» foran TV-skjermen »

(Kilder: KickstarterCnet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen