Klovnene gir seg - for godt?

[object HTMLTextAreaElement]
Klovner i Kamp tar sin hatt og går 1. september på Rockefeller.

- Klovner i Kamp er som en slitsom lillebror du aldri blir kvitt, og vi gir oss selvfølgelig aldri. Men nå er lillebror lei av bare å være hjemme, så vi tar en pause på ubestemt tid, skriver bandet i en pressemelding i dag.

Bandet insisterer altså på at de vil komme tilbake, mens Rockefellers hjemmesider reklamerer med avskjedskonsert, og skriver at "Nå er det altså slutt, etter mange fete år, og klovnene forlater arenaen med et stort smell denne kvelden." Med andre ord er det uklart om bandet noen gang vil komme sammen igjen for å spille etter denne konserten, men bandet vil tydeligvis ikke lukke alle dører helt enda.

Klovner i Kamp skilles etter tolv år sammen for at medlemmene kan komme videre med livene sine. Dette innebærer blant annet at tre fjerdedeler av bandet reiser over atlanteren. "Fingern" flytter til Los Angeles for å søke lykken som DJ og produsent. Også "Dansken" reiser til Los Angeles i vinter, for blant annet å skrive filmmanus. "Fattern" har allerede skapt seg en liten karriere som jazz-bassist her i gamlelandet, og har nå tenkt seg til New York for å jobbe videre med kontrabassen. "Doktorn" er den eneste som blir værende igjen i gamlelandet, og skal faktisk jobbe som doktor.

Bandet avslutter pressemeldingen med å konstatere at ingen flere plater er planlagt, og at bandet "ikke kommer til fungere som normalt på en stund".

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen