Klooff er som Instagram for kjæledyret ditt
Teknofil
(Bilde: Klooff)

Klooff er som Instagram for kjæledyret ditt

Dette er appen for deg som aldri får nok av søte hundevalper.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Kanskje kjenner du til Klooff fra før, for det er ingen ny app. Derimot fikk tjenesten en real overhaling og en ny versjon av appen for bare et par måneder siden, og har tilsynelatende gjort den mer populær.

I et ferskt intervju med Cnet News forteller nemlig utgiveren at de har nådd 1,5 millioner brukere på verdensbasis. I Norge virker det likevel som den er relativt ukjent, ettersom den har få eller ingen brukervurderinger i henholdsvis Google Play og Apple App Store.

Instadog?

Foto: Klooff

Cnet beskriver tjenesten som Instagram for kjæledyr, bare med et par små forskjeller. Det ene er at Klooff har en fungerende webside i tillegg til appen, og det andre er at innholdet er delt inn i kategorier. 

Det som kanskje er mest spesielt, og som utvilsomt er populært blant en del hunde- og katteeiere, er at du oppretter brukerprofilen i kjæledyrets navn – ikke ditt eget ...

Det vil si at du logger inn og deler bilder som Pus, Simba, Sofus, Mira, Balder, Tinka, Max, Bamse, Lady eller hva du nå har kalt hunden eller katten din.

– Kjæledyr har blitt veldig viktige i hverdagen, men det er ingen steder for dem på nettet, og folk tar latterlig mange bilder av dem! Vi lagde Klooff for å gi foreldrene til kjæledyrene en plass å dele alle de fantastiske øyeblikkene de opplever sammen med dyrene, sier administrerende direktør Alejandro Russo i Klooff til Cnet News.

Last ned gratis: Android / iOS

Finn en ny hund som ligner den forrige:
PetMatch finner en ny firbent venn som ser identisk ut »

(Kilde: Cnet News, Klooff, VG)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen