Kloner kontaktene dine

Hvis du noen gang har blitt frastjålet eller mistet mobiltelefonen så kjenner du sannsynligvis til frustrasjonen over å måtte bygge opp hele kontaktlisten fra bunnen av.

En enkel og grei måte å unngå slike problemer på er å anskaffe seg en liten pinne som kan ta kopi av kontaktene dine. Denne versjonen, som såvidt vi kan se ikke har noe annet navn enn Model 22, kan for eksempel lagre opp til 1000, altså like mye som fire SIM-kort.

For å ta sikkerhetskopi av SIM-kortet plasserer du det enkelt og greit i et spor på høyresiden av enheten, og trykker på "backup". For å overføre informasjon fra Model 22 til et SIM-kort gjør du nøyaktig det samme, bare at du denne gangen trykker på "restore".

De fleste telefoner kommer imidlertid med synkroniseringsprogramvare for vanlige datamaskiner. Her finner du stort sett alltid muligheter for å ta sikkerhetskopi av telefonlisten din og lagre den på PC-ens harddisk. Det eneste argumentet for å heller bruke en ekstern pinne til å ta sikkerhetskopi med er at PC-programvaren ofte kun lar deg overføre kontakter til telefoner av samme merke.

(Kilder: Mobile Brando)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen