Klokken som kan alt

Mobilklokker blir mindre i størrelse, og kommer i stadig flere varianter. Nå har spesialmobil-produsenten Cect kommet med en klokke som har innebygget FM-radio.

Et hodesett følger med i pakken, og i tillegg til FM-radio kan du også høre på din egen musikk. Klokken støtter opptil 2 GB minnekort av typen Micro-SD.

Trykkskjerm og egne taster

Med den nye Cect Wrist får du en 1,3 tommer stor trykkfølsom fargerskjerm på armen. Dermed kan du styre klokken med en medfølgende pekepenn. I tillegg har telefonen/klokken et eget mobiltastatur på armremen.

Du kan til og med se video på klokken, og til det støtter den videoformatene 3GP og MP4. Det er en innebygget versjon av Windows Media Player som viser videoene.

Innebygget kamera

Klokken har også et innebygget kamera, som knipser i 1,3 megapikslers oppløsning. På grunn av kameraets fysisk lille størrelse bør du imidlertid ikke forvente den beste bildekvaliteten.

For å snakke i telefon med Cect Wrist, kobler du bare til et vanlig ledningsbasert håndfri eller et Bluetooth-håndfri. Klokken har nemlig støtte for Bluetooth-teknologien, og i tillegg følger det med både et ledningsbasert og et trådløst hodesett i pakken. På toppen av det hele følger det med en ekstern høyttaler.

Klokke som telefon?

Om Cect Wrist gjør en like god jobb som en vanlig mobil er vi ikke helt sikre på ennå. Det som er sikkert, er at telefonen har støtte for å både ringe og sende SMS, og den støtte i tillegg sending av SMS til større grupper fra kontaktlisten din. Kontaktlisten kan forresten 500 kontaker.

Vi begynner nesten å lure litt på hva vi gjør med disse store klumpene i lomma, når alt dette kan få plass i et lite armbåndsur. Prisen på Cect Wrist er 290 dollar, som tilsvarer 1450 kroner med dagens dollarkurs. Det kan bestilles fra Specialphones.eu, men vi gjør obs på at tollavgift kommer i tillegg.

Forresten så viser den også tiden.

(Kilde: Specialphones.eu)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen