Kle på dingsene

Kle på dingsene

Få produkter kan skilte med mer tilleggsutstyr enn iPodene. Vesker og kledninger er inget unntak, her er det massevis å velge i mellom for den som er interessert.

Beskyttelse

Mp3-spillerne kommer med stadig bedre skjermer, og da er det fint med en liten veske til å beskytte spillerne mot riper. Riper i skjermen kan jo ødelegge hele bilde- eller filmopplevelsen.

De fleste leverandørene produserer spesialvesker for spillerne sine, men disse tilbys gjerne som ganske dyrt ekstraytstyr. 

Har du lyst på noe annet, finnes det ganske stort utvalg på nettbutikkene. Ta for eksempel en titt på denne iPod-veska in skinn for rundt 130 kroner (20 dollar). 

Friskt utseende
Hvis du rett og slett bare vil pimpe spilleren din, finnes det også mange morsomme varianter. 


Hva med et fargerikt deksel til den nye iPod Shuffle? For 20 dollar, altså rundt 130 kroner, får du disse små dekslene fargerikt metall. 

For rundt 200 kroner, kan du også gi iPoden din discostemning. Med blinkende lys kan det virkerlig bli liv med et iPoddeksel fra Griffin.

Mobilen først
Det var vel egentlig først med mobilen vi utviklet trangen til å kle på og pynte dingsene våre. Mobilvesker og deksler i alle slags farger og mønstre er ikke noen nyhet.

En mobilveske kan uansett være en søt liten gave for en som kan trenge beskyttelse mot mobilen i en rotete veske. Et eksempel er denne veska som selges for 129 kroner på nettbutikken ddmr.no. 

For laptopen
Aller størst er kanskje behovet for en skikkelig veske til laptopen. De fleste har jo en bærbar PC i disse dager, men ikke aller er fornøyd med de svarte standardveskene man gjerne bruker til.

Som gavetips til jentene kan det være en idé med en mer feminin veske. Denne design-kopien fra Solbrillesalongen er et forslag. Prisen er kroner 450. 

Ellers er behovet for en skikkelig solid PC-veske stort for de som ikke kjører bil. Da er det viktig med ekstra beskyttelse og gjerne litt ekstra plass til andre ting. Denne veska fra Timbuk2 er et godt eksempel på en solid veske til en OK pris. Den selges for 80 dollar, og for 20 dollar ekstra kan man også designe sin egen veske med farger og form etter egen smak. 

Ingen god idé
Mens en del av veskene og dekslene skal beskytte dingsene våre, er det andre som er mindre lure. Det gjelder for eksempel for disse lodne trekkene til å pynte opp laptopen med. Grunnen er at datamaskiner helst skal ha litt pusterom for å få frigitt varme. Med disse trekkene kan du nok fort bli badstu når du bruker PCen.

Trenger du bare en jakke den bærbare kan varme seg med i bilen på vei til jobb, kan du kanskje finne en måte å få nytte av trekkene til 25 dollar

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen