Kle på deg iPod

I dagens samfunn skal musikken være med overalt, ikke bare på fest, men på veien til jobben, i skitrekket og på trening. Dette har ført til at stadig mindre musikkspillere har kommet på markedet, samtidig som alskens bæreinnretninger har sett dagens lys.

Nike og Apple har nå laget et armbånd for iPod Nano og Shuffle, slik at du lett kan ha med deg musikken din på både joggeturer og klatring i fjellet, uten at spilleren faller ut av lommen.

Nike Sport Armband er laget av et elastisk materiale som gjør at det sitter stramt rundt overarmen. Fordelene her er at du slipper borrelås som løsner og knapper som spretter opp.

Ikke for Arnold
I tester av armbåndet har det imidlertid blitt påpekt at selv ikke det største armbåndet passer de med store overarmer. Du bør altså gå for en annen løsning dersom du driver med kroppsbygging eller andre aktiviteter som øker muskelmassen.

Armbåndet finnes i to forskjellige fargevarianter. Den ene har grå utside og orange innside, mens den andre har sort utside og grå innside. Vekten er knappe 15 gram. Ettersom armbåndet er beregnet på trening, kan du også vaske det i maskin.

Nike Sport Armband kommer til Norge en gang i løpet av første kvartal neste år, og kommer til å koste mellom 350 og 400 kroner.

(Kilder: iLounge, Eplehuset, Apple)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen