Klart for teknofest i Tyskland

<em>Ikke helt klart enda</em>
Ikke helt klart enda

HANNOVER (Hardware.no): Et av de sikreste vårtegnene i Nord-Tyskland er når hotellene Hannover og omegn fylles opp av teknofile. Med Cebit kommer våren og over 20 haller på Messe/laatzen fylles opp med IT-relaterte produkter og tjenester.


<em>Enermax' stand nærmer seg ferdig</em>
Enermax' stand nærmer seg ferdig

Det yrende folkelivet begynner først i morgen, men likevel er det en og annen forvillet stakkar som lusker rundt allerede. Det snekres for harde livet og elektrikerne har sitt svare strev med å koble alt riktig, slik at det ikke smeller mer enn nødvendig i sikringsskapene.

Det er mye som skal bli klart til i morgen tidlig og da er godt å vite at man selv bare kan rusle rolig rundt mens folk rundt jobber som helter.


<em>Det er mange lastebiler med full last som skal på plass</em>
Det er mange lastebillaster som skal på plass

Cebit samler mye rart innen elektronikk og tilhørende dingsbomser. Heldigvis er det bare noen få haller som rommer det som er spennende for oss, nemlig produkter som skjermkort, hovedkort, minnemoduler og kabinetter. Og vi skal vel holde et øye med bærbare, skjermer og servere også.

Hvis du venter på siste nytt om pengetellermaskiner, får vi bare si at du leser på feil nettside. De finnes i hopetall på Cebit, men nok om det.


<em>AMD og firehjulinger? Aner vi en promotering av firekjerner?</em>
AMD og firehjulinger? Aner vi en promotering av firekjerner?

På vår runde rundt på messeområdet har vi kommet over et par nykommere, og det blir garantert flere i dagene som kommer.


<em>MSI K9A2GM</em>
MSI K9A2GM

Jammen snublet vi ikke over et AMD 780G/RS780-basert hovedkort på vår vei, her representert med en variant fra MSI.

Flere tilsvarende hovedkort var på vei frem fra andre produsenter, så vi skal få tatt flere bilder av dem i dagene som kommer.

Følg med på vår dekning av Cebit de nærmeste dagene. Her blir det noe for en hver smak, med mindre du har en spesiell interesse for pengetellermaskiner og lignende.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen