Klart for robotsex innen fem år

Den teknologiske utviklingen går fort fremover, for fort vil noen påstå. Innen fem år vil du kunne ha en ekte robot som sengekamerat mener forskerne.

Gammel drøm blant science-fiction fantaster
Siden Edison tente den første lyspæren har robotsex stått som en litt småkinky idè hos mange. Temaet har flere ganger blitt utforsket i lugubre science fiction-filmer. Nå kan derimot den småsprø drømmen fort bli virkelig. Det spørs derimot om det virkelig er det du ønsker.

Ifølge en artikkel fra AFP er forskerne godt i gang med arbeide med en ekte lovemachine. Sexrobotene vil være en videreutvikling fradagens livløse sexdokker. Til forskjell fra dagens utgaver som ligger livøse vil fremtidens sexdokker kunne stønne når du beføler deres erogene soner.


Kjærlighet til roboter har blitt utforsket i flere science-fiction-filmer.

Den gode samtalen er en utfordring
Å utvikle en robot for et langvarig kjærlighetsforhold vil derimot ta lengre tid. Det vanskeligste for forskerne er å utvikle roboter med en viss bevissthet som gjør en samtale interessant.

- Du vil gjerne at en slik robot skal kunne snakke med deg om interessante ting og som har lignende interesser og som snakker med deg på en måte som du finner tiltalende og som har lik humor som deg. Jeg er sikker på at det vil skje innen 40 år, kanskje tidligere, sier David Levy som har skrevet bok om kjærlighet mellom roboter og mennesker, ifølge AFP.

Et lite aber er derimot at en robot verken vil kunne velge å like deg eller mislike deg, det kan muligens gjøre et forhold svært kjedelig. Det spørs uansett om det er de ovenstående kriteriene du setter høyest i et kjærlighetsforhold. Om det virkelig er en person som ligner så mye på deg selv du ønsker å leve med, kan det hende at speilet gjør jobben mer enn godt nok.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen