Klart for PSP i Norge

Sony har lenge torturert fansen med utsettelse på utsettelse av PSP-lanseringen i Europa. Nå har den japanske produsenten satt en ny dato for Europalanseringen av spillkonsollen: 1 september.

Til sammenlikning har Sonys bærbare spillkonsoll vært i salg i USA siden 24 mars, og i Japan i hele ni måneder.

Når spillkonsollen endelig dukker opp i butikkene, vil den være del av en såkalt Verdipakke. Verdipakken inneholder konsollen, oppbevaringsveske, en minnepinne med 32 MB minne, batterier, lader, hodesett med styringsmuligheter. Det følger også med et håndleddsbånd, pusseklut og en disk som inneholder musikk og små filmer fra forskjellige spill.

I USA fikk man filmen Spider Man 2 med i pakken når man kjøpte sin PSP. I Norge kan man imidlertid bare få denne filmen hvis man registerer sin konsoll på yourpsp.com. Det er foreløpig uvisst hvor mange av de som registerer seg som kommer til å få noen film.

Sony har foreløpig ikke annonsert lanseringen av noen spill sammen med konsollen. Man kan likevel regne med at de spillene som først lanseres er de samme som først kom i butikkhyllene i USA. To av de første spillene amerikanerne kunne glede seg over er MidiEvil og F1.

Prisen på PSP er satt til drøye 2000 kroner uten moms.

(Kilder: Prodigious Gaming, IT-avisen, BBC News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen