Klart for nytt produkt fra Apple

Klart for nytt produkt fra Apple

Apple har jobbet lenge og vel med sitt nye operativsystem til Mac kalt "Leopard".

Mange har spekulert når nylanseringen vil slippes.

Apple har nå selv satt datoen.

Les også:
Apple mobber Microsoft
.
Mac OS X Leopard straks klar
.
Enda lekrere Macbook
.

26. oktober

Lenge har det vært usikkert når Apple skulle slippe sitt nyeste operativsystem. Selv har de hitill kun sagt at OS X 10.5 kommer i løpet av oktober. Det har derfor vært iherdig debatt om når i oktober produktet kommer.

Nå gir derimot Apple selv svar.

- Mac OS X Leopard vil være klart for salg fredag 26. oktober klokken 06:00 i Apple butikker og autoriserte forhandlere, skriver Apple i en pressemelding.

Om du vil kan du allerede nå bestille Leopard i Apple sin nettbutikk.

Over 300 nye funksjoner
Apple lover at denne oppgraderingen vil bli fylt opp med nyheter. Blant annet folger det med applikasjonen Quick Look som gir brukerne kjappt og enkelt innsyn i sine mediefiler. Desktopen vil også ha et nytt brukergrensesnitt i 3D som skal gi god oversikt over hvilke filer du har på maskinen.

Det skal også bli enklere å dele filer mellom din maskin og andre maskiner, både PC-er og andre Mac-er koblet til et lokalt nettverk.Beste oppgradering noensinne
- Leopard, den sjette store versjonen av Mac OS X, er den beste oppgraderingen vi noen gang har distribuert. Alle kunder vil få "Ultimate" versjonen med alle nye funksjoner for kun 129 dollar, sier applegrunnleggeren Steve Jobs i pressemeldingen.

For kunder som har kjøpt Mac maskin etter 1. oktober i år tilbyr Apple den nye OS X-en for 9,95 dollar som et eget tilbud. Men husk at for å kjøre det nye systemet må du minst ha PowerPC G5 eller PowerPC G4 (867MHz eller kjappere) prosessor med minst 512MB RAM.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen