Klart for nytt dingsebonanza

Enkelte hevder CeBIT har mistet noe av sin stilling som den viktigste utstillingsplassen for mobilprodusentene. Den kraftige utvidelsen av 3GSM WorldCongress har riktig nok ført til at trykket på CeBIT har avtatt noe. Men det betyr ikke at mobilprodusentene har vendt CeBIT ryggen.

Nokia, Sony Ericsson, Motorola, BlackBerry, Samsung og Sagem er på plass, sammen med rundt 1.800 utstillerne som også har registrert seg som kommunikasjonsselskaper.

Men vi skal ikke legge skjul på at vi savner flere av aktørene som tidligere har markert seg på CeBIT. 

Mobil data
CeBIT er likevel en viktig møteplass for mobilbransjen, ikke minst fordi vi er kommet så langt når det gjelder sammensmelting av IT og mobiltelefoni. Dermed dukker mobiltelefoni opp som en viktig del i alt fra bilstereo og mobile banksystemer til navigasjonsløsninger og portable datamaskiner.

Totalt er det mer enn 6.000 utstillere fra 77 land på årets CeBIT.

Blant produktene vi venter å se mye av på CeBIT i år er nettopp ultraportable PC-er. Dette er bærbare datamaskiner på størrelse med litt kraftige PDA-er, og med mulighet for å kjøre fullverdige operativsystemer som Windows XP eller Linux.

Mobilen.no er på plass i Hannover og vil selvsagt bringe deg en rekke nyheter fra verdens største teknologimesse. Ikke minst vil vi holde øyne og ører åpne for kult tilleggsutstyr, som er et marked i sterk vekst – både når det gjelder omsetning og tilfang på nye produkter.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen