Klart for neste Exchange
Teknofil

Klart for neste Exchange

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Den neste versjonen av Microsofts e-post- og kalenderrserver er i dag tilgjengelig som offentlig beta-versjon. Den offisielle lanseringen av Exchange 2010 vil bli først etter sommeren en gang.

Blant nyhetene er ifølge Cnet muligheten til å se e-post som konversasjons-tråder, altså en funksjon Googles Gmail allerede er blitt kjent for.

Stille modus
Det skal også være mulig å skru av lydvarslingen på de konversasjonene man ikke ønsker å følge, slik at man slipper å bli varslet hver gang det kommer nye kommentarer som man egentlig ikke er interessert i.

Microsoft har også bygget en ny arkivfunksjon i Exchange 2010. Her skal det være mulig å arkivere gammel e-post, samtidig som brukeren skal ha tilgang til den også når de ikke er på sin egen PC.

Advarer deg
Blant de nye funksjonene er også noe Microsoft kaller MailTips, som skal hindre deg fra å sende ut e-post ved feil. Funksjonen skal være som en skytsengel som advarer deg hvis du er i ferd med å sende en mail til mange mottakere, eller hvis du prøver å sende vedlegg utenfor bedriftens brannmur.

Mange av endringene skal fungere i det nettbaserte Outlook Web Access, men man vil trenge Office 2010 for å kunne ha glede av de nye funksjonene direkte på egen PC. Det betyr at man må vente til starten av neste år, siden det er først da Office 2010 skal komme på markedet.

Her kan du laste ned betaversjonen av Exchange 2010.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen