Klart for MTV i HD

Viasat lanserer i dag en gladpakke for sine kunder. De tilbyr nå musikkvideoer og de siste tegnefilmene i HD.

Viasats femte HD-kanal
I dag lanserte Viasat kanalen MTVN HD i sitt distribusjonssystem. På kanalen vil det vises sendinger fra musikkanalen MTV og barnekanalen Nickelodeon. Kanalen blir den fjerde HD-kanalen Viasat kan tilby sine kunder. Fra før av har deres HD-kunder tilgang til kanalene TV1000 HD, Viasat Sport HD og National Geographic HD.

- For oss blir MTVN HD en viktig tilvekst til vårt populære HD-TV-tilbud. Med det beste innen barne- og musikkunderholdning vil kanalen helt klart komplettere Viasats brede og allsidige tilbud innen sport, film, natur og underholdningsprogram, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat, ifølge pressemelding.

Kanal for hverdag og fest
Ifølge pressemeldingen vil det i ukedagene bli vist spesielt utvalgte musikkvideoer og programmer fra MTV. I tilegg vil det satses på høyoppløselige bilder fra konserter på kanalen, blant annet direktesending i HD fra MTV Europe Music Awards. I helgene vil det tilbys et utvalg av populære barneprogrammer.

For de som er glade i musikk er dette utvilsomt en god nyhet. Om du i tilegg har investert i gode høytalere vil utvilsomt kanalen kunne levere et produkt som kan benyttes både i hverdag og på fest. Den nye kanalen startet sine sendinger i dag klokken 10:00.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen