Klart for mobilkamp

Klart for mobilkamp

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Sony Ericssons flaggskip blant smartmobilene, Xperia X1, har rukket å bli svært populær. Mange mente HTC Touch Pro ikke kunne hamle opp med den snertne konkurrenten, men nå kan det bli en spennende omkamp når Touch Pro 2 kommer på banen.
 
Det vil fortsatt ta en stund før Touch Pro 2 er på markedet, men flere mobilnettsteder har allerede begynt å sammenligne telefonene.
 
Mange likheter
De to smartmobilene er på mange måter direkte konkurrenter som skyvetelefoner med QWERTY og WVGA. Ifølge Wmpoweruser.com virker Xperia X1 slankere, men en mindre skjerm enn Touch Pro 2.
 
Mens X1 kommer med ordentlig metallinnfatning, er Touch Pro 2 pakket inn i plastikk. HTC-mobilen har likevel en mye bedre vinkel på skjermen når man slår den ut.
 
Aeramobile.de er likevel ikke så begeistret for skyvemekanismen på Touch Pro 2 og tror mange vil savne 3.5 mm utgang til hodetelefoner.
 
Ventetid
Er du utålmodig, ligger uansett Sony Ericssons  Xperia X1 et stort skritt foran. Mobilen er allerede på markedet i Norge med norske menyer.
 
Pål Marius Christiansen i HTC Norge forteller at HTC Diamond 2 kommer til Norge i mai, mens Touch Pro 2 er forventet til Norge i starten av juni.
 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen