Klart for mobil såpe

Stadig flere mobilbrukere rundt om kring i verden får tilgang til 3G og muligheten til å se på videoklipp i sanntid på mobilen. Vi kan allerede få se små videosnutter, kortfilmer og episoder fra populære TV-serier på mobilen.

Noen kinesiske TV-serieforfattere har nå tatt steget helt inn i mobilverdenen, og skrevet den første fullblods TV-serien for mobiltelefoner, eller mobilserie om du vil. Seriens første sesong varer i til sammen 25 minutter, hvor hver episode varer 5 minutter.

- Fordelen er brukervennligheten. Du må ikke sitte foran TV-en for å nyte serien. Du kan ta med deg såpeoperaen hvor du vil, til og med på flyplassen og i taxien, sier Liu Hong, seriens produsent.

Serien inneholder de fleste ingrediensene som en verdig såpeopera må ha. For de som var i tvil er dette altså drama, kjærlighet og intriger. Noen kjappe motorsykler skader heller ikke. Det er nemlig nettopp dette serien handler om: To motorsyklister forelsker seg i samme kvinne. En formel som dette er rimelig enkel. Det har imidlertid fungert før, så hvorfor ikke?

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen