Klart for dataparty: GetTogether '05

Gettogether

GetTogether arrangeres av deler av Hardware-nettverkets driftsavdeling, med god hjelp fra både Hardware-nettverket sentralt og mange av våre trofaste lesere og forumbrukere. Hovedmennene bak arrangementet er Anders Schau Knatten, Raymond Julin og Tor Henning Ueland.

GetTogether er et litt annerledes dataparty. Vi ønsker å samle folk til et dataparty med fokus på det sosiale. Selvfølgelig vil du finne spillkonkurranser hos oss, som på andre dataparties, men i tillegg har vi fotballcup, grillkveld, badetur, og mange andre hyggelige aktiviteter på plakaten.

For de mest kreative sjelene der ute arrangerer vi flere konkurranser. Designerne blant dere kan delta i grafikk- eller webdesign-konkurransen, for de musikalske har vi en åpen musikk-konkurranse, og for de som synes grå og kjedelige PC-er burde være forbudt, har vi en casemod-konkurranse. Nok å bryne seg på med andre ord!

I tillegg til de kreative og sosiale mulighetene, tilbyr vi også foredrag fra diverse spennende mennesker. Blant annet kommer Bjørn Solli, CEO hos Point of View, for å fortelle om hvordan grafikkbransjen fungerer, hva Nvidia holder på med for tiden, og hva vi kan vente oss på skjermkortmarkedet i fremtiden. Hardware.no har for øvrig besøkt Point Of View i Nederland tidligere.

Så for de av dere som ikke allerede har forsvunnet til Bogstad camping er det altså bare ett sted å være langhelgen fra 25. til 28. juni, nemlig i Lørenskoghallen utenfor Oslo!

Mer informasjon finnes på GetTogether.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen