Hardware-gutta: Rolf B. Wegner (venstre) og Håvard Røste ser frem til ny Cebit-tur
Hardware-gutta: Rolf B. Wegner (venstre) og Håvard Røste ser frem til ny Cebit-tur (Bilde: Are Thunes Samsonsen (Akam.no))

Klare for Cebit-tur!

Den årlige Cebit-messen utenfor Hannover har vært en årlig begivenhet for Hardware.no. Her har redaksjonen vært til stede for å se nyheter og for å rapportere om utviklingstrender og produkter. Lenge har det vært en drøm å arrangere en fellestur med Hardwares brukere – og nå skjer det.

Enormt område

– Deltagerne kan vente seg et enormt område. Dette er tross alt verdens største messe i sitt slag og alt vi har sett av messer i Norge blekner i konkurranse mot Cebit, sier Wegner.

Han er Hardwares representant på turen og vil ta imot bussen når den ankommer Hannover.

Turen går med buss og båt og avreise fra Norge blir den 3. mars. Reisefølget er tilbake den 7. mars. De første påmeldingene har allerede kommet inn. Se program og all annen praktisk informasjon her.

– Cebit Hannover er verdens største messe for IT og telekom. Hit kommer rundt 4000 bedrifter fra hele verden for å vise frem nye produkter og knytte nye kontakter. Så godt som alle de store produsentene innen data og TV er representert, og det er som regel alltid noen spennende lanseringer som finner sted, sier Håvard Røste.

Røste har vært ansatt i Hardware.no siden 1999 og var redaktør for nettstedet i perioden 2001-2007. Han vil være til stede på bussen helt fra Norge.

– Det spesielle med Cebit, i tillegg til størrelsen, er nok at messen favner så bredt. Ja, du finner masse produkter og produsenter innen data-sjangeren, men det er også mye generell teknologi, innen forskning, butikksektoren, bank og finans, for å nevne noe. Og hvis du skulle ha en greie for minibankautomater eller tidsstemplingsur, får du garantert tilfredsstilt lystene dine på Cebit.

Sosial begivenhet

Rolf B. Wegner er med på å skru opp forventningene:

– Her er det hall på hall med elektronikk, alt fra det nyeste innen maskinvare til pengetellemaskiner. Alle maskinvareprodusentene man har hørt om er trolig her, samt en hel del man aldri har hørt om tidligere. Det som kanskje er mest spennende i år er om vi får se Nvidias GF100 eller ikke.

I tillegg vil turen være en sosial begivenhet der Hardwares redaksjon får møte leserne. Meningen er at programmet skal gi god anledning til sosialt samvær og relaterte happenings underveis.

Les om programmet og se påmeldingsinformasjon her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen