microvision_show_hoved (Bilde: Microvision)

Klar med mobil projektor

For nøyaktig et år siden kunne vi fortelle om Microvision og deres planer om å integrere en projektor i mobiltelefoner. Nå er selskapet klar med den første prototypen basert på selskapets nye micro-speil laser-teknologi.

Prototypen, kalt SHOW, er foreløpig for stor til å få plass i en mobiltelefon men skal kunne kobles direkte til uten mye bal. SHOW er på størrelse med en PDA, bruker selskapets egen PicoP skjermteknologi til å vise farger i oppløsning på 848 x 480 punkter og skal drives av et eget innebygd batteri.

Ifølge Microvision skal SHOW kunne kobles til bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, PMP-enheter, digitalkamera og annen mobil elektronikk som kan projektere bilder og video. Batterilevetiden skal være på 2,5 timer fra enheten er fulladet og kan projektere skarpt fra en avstand på 30 cm til 2,5 meter.

Microvision skal vise frem prototypen på årets CES-messe i Las Vegas neste uke og på 3GSM for presse og elektronikkbransjen. Selskapet håper deretter å kunne få den første projektoren på markedet allerede mot slutten av året.

(Kilder: Slashphone, Microvision)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen