Klar for våte samtaler

Svært mange mobilbrukere her til lands har opplevd å få telefonen ødelagt på grunn av fukt, og siden fuktskader ikke dekkes av garantien blir det i de aller fleste tilfeller en svært dyr affære. Om du virkelig er nødt til å snakke i telefonen utendørs mens det fosser ned, så kan Bluetreks nye hodesett X2 være løsningen for å unngå stadig nye mobilkjøp.

X2 er nemlig, ulikt andre hodesett og telefoner, helt vanntett. Mens dagens telefoner på det beste tåler en sprut, kan X2 legges i badekaret eller legges under springen uten å ta skade av det. Få innganger som kan slippe inn fukt og en solid gummipolstring hindrer at vannet trenger inn til elektronikken på innsiden.

Ideen bak X2 er å kunne tilby et alternativ til mennesker som er mye ute i friluft eller har behov for å bruke telefonen på steder der det gjerne er mye fuktighet. Eksemplene strekker seg fra friluftsfotografen til slamsugeren, som alle har et behov for å kunne ringe tross vær- eller arbeidsforhold. Med X2 på øret slipper en å ta telefonen frem, og det er dermed kun hodesettet som utsettes for de mer eller mindre ekstreme omgivelsene.

Utover det å være vanntett, så har X2 en ganske tilstrekkelig spesifikasjonsliste. 14 timers taletid burde holde for de fleste. Hviletiden er på hele 21 dager. Ellers får du med en solid salgspakke med snor for å henge hodesettet i, manual, lader og tre forskjellige festemekanismer for øret.

Det foreligger ingen pris eller lanseringsdato enda, men X2 vil dukke opp i prisguiden så snart dette foreligger.

(Kilder: Engadget, Aving, Bluetrek)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen