Klapptelefon fra D-Link

Mens du venter på UMA og IP-telefon i mobiltelefonen, kan du kanskje kose deg med denne fra D-Link. DPH-540 er noe så uvanlig som en kamskjelltelefon ment utelukkende for IP-telefoni.

D-Link er kanskje mer kjent for sine nettverksprodukter enn sine telefoner, men det taiwanske selskapet slår nå til og hiver seg med hodet først rett inn i IP-telefonbølgen. Det eneste DPH-540 trenger for å få kontakt med omverdenen er et trådløst WiFi-nett. Dermed trenger du ikke lenger et IP-telefonadapter koblet til bredbåndet ditt for å ringe ut.

Siden denne telefonen også har en epostklient innebygget, kan du laste ned og svare på e-postene dine direkte fra telefonen. Dersom operatøren din støtter det, kan du også sende SMS.

IP-telefonen er for øvrig utstyrt med hele 40 ringetoner, og ellers akkurat de samme mulighetene du er vant til å finne på en vanlig hustelefon.

DPH-540 er utstyrt med teknologi som skal redusere ekko og kan kompensere for forsinkelser og feil i kommunikasjonen med internett. Dette skal i følge D-Link gjøre at kvaliteten på samtalene blir like god som over vanlig fasttelefon.

Telefonen vil dukke opp i norske butikker til høsten, og kommer trolig til å koste rundt 2000 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen