Klær mot stråling

Etter flere år med både seriøse og useriøse forskningsrapporter, er spørsmålet om mobilbruk og helsefare fortsatt et ubesvart spørsmål. Det er imidlertid ingen tvil om hva en herre ved navn Emil DeToffol skulle ønske. Han vet nemlig å sko seg på andres frykt for mobilstråler.

Emil DeToffol har nemlig åpnet en litt spesiell klesbutikk i New York. Her selger han klær som er spesiallaget for å beskytte brukerne mot stråler fra mobiltelefoner og andre elektriske apparater, som mikrobølgeovner. Butikken heter Less EMF (Electromagnetic Fields), eller Mindre Elektronagnetiske felter om du vil.

DeToffol har lest mange forskningsrapporter om mobilstråling og helsefare, og er overbevist om at mobiltelefoner faktisk er en helsetrussel.

- Det er merkelig at det fortsatt er diskusjoner om dette, fordi det er gitt ut mengder med studier om emnet, sier han.

Han forteller videre at flere av hans kunder har klaget på alt fra hodepine, ørepine, søvnløshet, hukommelsestap og overopphetede områder på kroppen der de har hatt mobiltelefonen. I følge butikkeieren skal disse symptomene være vanlig også hos mennesker som ikke bruker mobiltelefon selv. Han forklarer det med at noen er veldig følsomme for elektromagnetiske stråler, og kan reagere på mobiltelefoner som er i nærheten.

En av de mest populære produktene i DeToffols butikk, er en skyggelue. Luen er vevd i bomull, og er impregnert med sølv og kopper. Metallene fungerer som et speil for de elektromagnetiske strålene, forteller DeToffol til Yahoo. Luen koster $30, eller knappe 200 kroner.

Less EMF selger også andre effekter som skal beskytte deg mot elektromagnetiske stråler, som for eksempel strålingsskjold til PC-skjermer av den gamle sorten, CRT. Flere produkter og mer informasjon om Less EMF finner du på butikkens nettsider.

(Kilde: Yahoo, Less EMF)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen