Kjør som ekspertene fra Top Gear
Teknofil

Kjør som ekspertene fra Top Gear

GPS-produsenten TomTom nøyer seg ikke kun med å vise deg veien. Nå vil de også gi deg anbefalninger om de beste kjørerutene i Europa.

Unikt samarbeid
I samarbeid med den populære engelske TV-serien Top Gear, som fokuserer på raske biler og spennende kjøreturer, vil de nå tilby sine brukere Europas vakreste og mest spennende kjøreturer. De utvalgte rutene inneholder krappe svinger, vakre omgivelser og åpne landeveier lover TomTom.

- Med disse rutene installert på sine TomTom-enheter kan sjåfører oppleve verden gjennom øynene til ekspertene i Top Gear. Disse rutene er nøyaktig den typen informasjon som vi liker å tilby brukerne våre så de får en spennende, personlig og unik kjøreopplevelse, sier Jens Henriksen, landsjef for TomTom Norge, ifølge pressemelding.


TomToms spesialruter kan kanskje være spesielt nyttig for motorsyklister som vil oppdage nye strøk.

Veier fra hele Europa
Det er i alt 30 ruter som er valgt ut og spesialsydd for TomTom-brukere. Rutene er hentet fra hele Europa og du finner blant annet det italienske Stelviopasset, den irske vestkysten og norske Lærdalstunnelen blant rutene.

Rutene kan lastes ned gratis til din enhet via nettsiden Tomtomgreatestroutes og via TomTom HOME. På TomTom Home kan du også legge opp dine egne favorittruter og dele disse med andre kjøreglade mennesker.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen