Kjør iTunes på E398

Forrige uke fikk vi endelig se den første telefonen Motorola laget sammen med Apple. Den nye modellen har fått navnet E790, og er den første mobiltelefonen på markedet som kan kobles opp til Apples nettbutikk for musikk, iTunes.

Av utseende er den nye telefonen prikk lik Motorola E398, som lenge har vært å få kjøpe i norske butikker. Og de to telefonene er ikke bare like på utsiden, flere rapporter fra nettet viser nå at E790 faktisk bare er en helt vanlig E398 utstyrt med ny programvare.

Tidligere denne uken ble den første programvaren til E790 lekket ut på nettet. Mange E398-eiere har nå klart å laste denne programvaren inn på telefonen sin.

Med den nye programvaren kan telefonen kobles til iTunes via en USB-kabel, og det har også blitt mulig å ta opp korte videoklipp med kameraet.

Det er selvfølgelig ingen risikofri operasjon å oppgradere telefonen, og mange nettforum florerer nå med beskrivelser av defekte telefoner.

Mange har dog utført oppgraderingen uten problemer, og også på vårt forum har brukere kunnet fortelle om å ha oppgradert telefonen sin med hell.

En komplett guide til hvordan man oppgraderer ligger på det russiske nettstedet Motofan.ru. En engelsk guide er også å finne hos NTLWorld. Oppgraderingen diskuteres også hos HowardForums.

Amobil.no tar ikke ansvar for eventuelle feil og skader som måtte oppstå på grunn av disse instruksjonene. Alle oppgraderinger gjøres på eget ansvar, og etterlater deg uten garanti på telefonen.

(Kilder: Engadget, HowardForums, Mobile-Review, MotoModders)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen