Kjør, snakk og lad

Nokias Plug-in håndfri for bil er trolig noe av det enkleste man kan bruke bortsett fra Blåtann-headsett. Denne håndfri-en plugges enkelt og greit rett inn i uttaket for sigarett-tenneren, så er den klar til bruk.

Nokia Plug-in Car Handsfree tar både liten plass, står på plass av seg selv, og har integrert høyttaler og mikrofon. Bilførere som snakker i telefonen på vanlig måte når de kjører kan dermed ikke bruke unnskyldningen om at det er tungvint å koble til håndfri-en hver gang man setter seg i bilen.

Håndfri-en er kompatibel med de aller fleste Nokia-telefoner som har Pop-Port, noe som er på plass på majoriteten av produsentens mindre avanserte telefoner, samt på Nokia 9500 Communicator.

Enheten trenger ikke noen form for synkronisering eller installasjon, og kan med letthet flyttes fra en bil til en annen - så lenge det er 12V-uttak i bilen. I tillegg til økt trygghet når man kjører får man enda en bonus på kjøpet - enheten lader nemlig telefonen når den er tilkoblet.

Håndfrien kommer på markedet i løpet av nærmeste fremtid. Prisen har vi ikke lykkes i å oppdrive, men det blir sannsynligvis ingen dyr investering

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen