Kjøper resten av Hardware Online AS

Det er nå klart at Orkla Media AS overtar hele Hardware Online AS, som står som utgiver av forbrukernettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no, med flere.

- Etter at Orkla Media kom inn på eiersiden i januar, har vi kun hatt gode erfaringer med samarbeidet. Orkla Media gir oss mange spennende muligheter og ikke minst større handlefrihet. Med de andre nettstedene tilknyttet Orkla Media når vi på månedsbasis ca 1,5 millioner unike lesere. Det gjør oss til en av de større aktørene i markedet, uttaler daglig leder i Hardware Online AS, Per Øivind Skard.

- Samarbeidet får ingen konsekvenser for de ansatte, og den daglige driften går videre som normalt. Vi kommer fortsatt til å styre vår egen butikk, sier Skard videre.

Når det gjelder Hardware.nos redaksjonelle profil, får overtagelsen ingen konsekvenser. - Vi fortsetter å produsere aktuelt stoff om datautstyr og relatert teknologi som tidligere, forteller ansvarlig redaktør Håvard Røste.

Hardware.no ble startet opp i 1998 og har siden vokst til å bli en av Norges desidert største datarelaterte nettsider. Etter hvert har flere søstersider kommet til, og samlet har nettsidene i det som omtales som Hardware-nettverket rundt 180 000 unike besøkende hver uke (tall fra TNS Gallup).

- Samarbeidet med Hardware har fungert utmerket. Både de og vi ønsker nå å fullføre kjøpet av selskapet. Å eie Hardware 100 % gjør at vi kan integrere våre internettselskaper bedre. Det er mange flinke folk i Hardware, som kan bidra utmerket til Orkla Medias videre vekst innen digitale medier. Men fremfor alt er vi alle opptatt av at Hardware forblir brukernes foretrukne veiviser for de som er på vandring i datajungelen, sier Jan M Moberg, direktør for forretningsutvikling i Orkla Media Dagspresse.

Orkla Media er en del av Orkla-konsernet og er Nordens femte største medieselskap. Selskapet bedriver virksomhet innenfor områdene dagspresse, ukepresse, lokalradio/lokal-TV, elektronisk publisering og direkte markedsføring.


For ytterligere informasjon, kontakt:

Daglig leder Per Øivind Skard Direktør forretningsutvikling Jan M Moberg
Hardware Online AS Orkla Media Dagspresse
Tel: 934 04 114 Tel: 916 27 822
peroivind@hardware.no jan.m.moberg@orkla-media.no

 
Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen