Kjøpelysten?

Prisguiden er kanskje mest kjent for sine skjermkort, prosessorer, minnemoduler og andre datakomponenter. Likevel er det så mye mer. Nå er prisguiden oppdatert med en rekke produkter relatert til den kommende sommeren.

Sommeren kommer, og det er tid for uteaktiviteter. Du kan akkurat nå finne priser på både kitebrett og wakeboard i prisguiden. Siden vanntemperaturen få steder har rukket å krype opp mot de gylne 20 grader, kan det også være lurt å gå til innkjøp av en våtdrakt.

Foretrekker du å holde deg på land, er et godt ferietips å dra på tur i villmarken. Her er det viktig å ha gode sko, en god kikkert, og selvfølgelig tak over hodet. Skikkelige friluftsmenn bygger sin egen gapahuk ved hjelp av et multiverktøy, dersom MacGyver kan klare det kan du også.

Blir sommeren regntung og trist, kan du invitere venner og familie på en god middag. Mangler du en god stekepanne , eller kanskje en god komfyr, så kan du finne dette i vår "Til hjemmet" seksjon. Her kan du også for eksempel finne detaljert informasjon om over 500 kjøle- og fryseskap. Vi har også et utvalg mikrobølgeovner for deg som foretrekker stråling fremfor tradisjonelle komfyrer.

For å sette litt lys på tilværelsen har vi nylig opprettet en kategori for belysning, og skulle ikke det være nok til å holde deg våken kan du også sjekke ut vårt utvalg av kaffetraktere.

Skulle du komme over et produkt du ikke finner i vår prisguide, tar vi gjerne imot tips i denne forumtråden.

Da gjenstår det bare å krysse fingrene for en varm og god sommer.

Vi ønsker alle våre brukere en god ferie!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen