Kjøp Spotify i kiosken

Systemet som skal la kunder kjøpe reklamefri tilgang til Spotify over disk er allerede i drift i Sverige. Svenske kunder kan stikke innom en Pressbyrån eller 7-Eleven og kjøpe et abonnement på 1, 3, 6 eller 12 måneder. Spotify ønsker med dette å nå kunder som ønsker å betale kontant og kunder som ønsker å gi bort et Spotify-abonnement i gave.

Spotify over disk fungerer på samme måte som kontantkortordningen vi kjenner fra mobilverdenen. Når man betaler over disk får man en kvittering med en unik kode som man senere taster inn på nettstedet til Spotify for å aktivere abonnementet.

Spotify melder at den nye ordningen bare er den første av en rekke nye betalingsmåter som skal lanseres i nærmeste fremtid, og ønsker med dette å gjøre det enklest mulig å abonnere på deres tjenester.

Også her i Norge skal vi etter hvert kunne nyte godt av Spotify over disk. Noen lanseringsdato er enda ikke oppgitt men det ønskes at tjenesten skal være på plass før jul. Etter lansering skal det være mulig å kjøpe Spotify-abonnement på Narvesen, 7-Eleven og Shell.

(Kilde: Stavanger Aftenblad)

Kommentarer (14)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen