Kjøp spillefilmer til mobilen

Vi har riktig nok ikke satt oss ned for å se en hel spillefilm på en Series60-mobil ennå, vi får trossalt betalt for å være her nede. Men en stopp i utstillingen til minnekortprodusenten Integral ga oss i det minste en smakebit på hvordan denne formen for mobil-TV kan ta seg ut.

Bra kvalitet
En ting er sikkert – kvalitetsmessig ligger resultatet langt foran det du får når du streamer video via 3G. Resultatet er faktisk så bra at vi ikke tviler på at mange faktisk kommer til å kjøpe film på denne måten. I alle fall når prisen kommer ned. I dag koster en spillefilm på minnebrikke til mobilen mellom 20 og 25 euro. Filmen kan ikke kopieres til andre minnekort eller til PC, og du kan ikke senere bruke det 128 MB store minnekortet til andre ting.

Målgruppen er reisende som vil plukke med seg en film på flyplassen, foreldre med barn som hyler i baksetet og andre som føler behov for litt atspredelse. Mobil-film er ypperlig for alle situasjoner der det er mer hensiktsmessig å la seg underholde via mobilskjermen enn på laptop, kino eller TV-skjermen hjemme. Det finnes sikkert et marked også for den type film enkelte foretrekker å se i små avlåste rom.

Programvare på kortet
Når du setter minnekortet i en Series60-mobil (Nokia Smartmobil) dukker det opp et ikon i menyen. Trykk på ikonet, og filmen starter. Filmene vi så hadde alle engelsk tale og var fri for undertekster. Men filmene kan tilpasses et hvilket som helst språk, forteller selskapets talsmann på 3GSM. Programmet som spiller av filmen er også ferdig installert på minnekortet.

I tillegg til filmer finnes også spill på minnekort, deriblant spill som kan spilles online. Blant annet kan du tape så mye penger du vil på poker, ”enarmet banditt” og Black Jack.

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen