Kjøp PC, hjelp AIDS-ofre


Dell XPS M1330 Red med Red-dilldall fra Microsoft

Dell og Microsoft har blitt med på laget til (Product) Red, en veldedighetsorganisasjon som arbeider med å hjelpe kvinner og barn rammet av AIDS/HIV i Afrika.

Utvalgte produkter fra Dell har blitt en del av Red-porteføljen, med den karakteristiske rødfargen som eneste forskjell fra originalproduktene. En del av prisen man betaler for produktene går rett til Red, og videre derfra til mennesker som virkelig trenger pengene.


Dell XPS One Red

Produktene som i første omgang blir tilgjengelig i egne Red-versjoner er Dell XPS One, de bærbare maskinene XPS M1330 og XPS M1530, samt skriveren Dell 948.

Datamaskinene leveres med Windows Vista Ultimate, og det er her Microsoft kommer inn i bildet. Selskapet legger nemlig ved Red-relatert dilldall som bakgrunnsbilder, skjermsparere og flere andre mer eller mindre "nyttige" ting.

For hver av de bærbare maskinene som blir kjøpt, donerer Dell og Microsoft rundt 300 kroner ($ 50) til Red. For XPS One gir selskapene rundt 500 kroner ($ 80), mens for skriveren er tallet 30 kroner ($ 5).

Selskapene har enda ikke gått ut offisielt med at de har blitt med på laget til Red-stiftelsen, men ifølge Gizmodo kommer en annonsering senere denne uken.

(Kilde: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen