Kjøp musikk med TrackID

Sony Ericsson skal gi PlayNow-tjenenesten en ansiktsløfting. I en pressemelding melder selskapet at spill, musikk og annet innhold skal selges rett til telefonen, og at du ikke trenger en Sony Ericsson-telefon for å handle på PlayNow.

Om du eier en Sony Ericsson-telefon kjenner du PlayNow som ikonet i øverste venstre hjørne av hovedmenyen. Tjenesten kobler telefonen til internett, og lar brukerne laste ned musikk, spill, ringetoner og temaer til telefonene sine.

Kjøp med TrackID

Nye telefoner fra Sony Ericsson har begynt å komme med musikkgjenkjenningstjenesten TrackID. Nå skal denne integreres med PlayNow, slik at du kan kjøpe musikk direkte. Dette åpner for at du for eksempel kan laste ned en sang du hører på en kafé, uten at du trenger å vite hva den heter på forhånd.

I tillegg ønsker Sony Ericsson å lage egne TrackID-hitlister, som rangerer de mest populære sangene som brukerne har søkt etter.

PlayNow vil ogsåbli tilgjengelig fra PC-en via programvare fra Sony Ericsson. Musikkbutikken skal selge musikk med og uten kopisperre, og det har ingenting å si om du kobler deg til med en mobiltelefon fra en annen produsent enn Sony Ericsson.

Den oppdaterte utgaven av Playnow vil lanseres andre kvartal 2008.

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen