Kjøp mobilen på automat

Opplevd at mobilen plutselig gikk tom for strøm mens du ventet på en viktig telefon? Eller at telefonen din ikke virket på ferieturen i Sør-Amerika? Dette problemet mener Motorola nå å ha løsningen på: Mobilautomater som raskt og billig gir deg en ny telefon med tilbehør på flyplassen, kjøpesenteret eller der du måtte være.

Selskapet har derfor satt i gang et pilotprogram med "robotiserte butikker" som kan gi deg en ny telefon og tilbehør på flekken. Automatsystemet vil hete INSTANTMOTO og vil i første omgang utplasseres 20 steder i USA. Automatene vil inneholde litt over 20 forskjellige produkter, inkludert de populære Razr-telefonene og blåtannhodesett.

- Pilotprogrammet er en mulighet til å gi optimal komfort og tilgjengelighet til kunder som ser etter måter å gjøre livet sitt lettere på, sa Jason Few, visedirektør for Global Retail, Motorola.

De første automatene vil ha en trykkfølsom skjerm, robotarm som plukker opp produktet, samt en luke der du kan hente telefonen når du har betalt for den. Automatene tar kun kort, og vil til enhver tid være tilkoblet banknettet for å unngå svindel.

(Kilder: Digital Trends, Motorola)

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen