Kjøp deg unna svigermor

Bestemor setter sikkert pris på telefonsamtaler fra fremmede.
Bestemor setter sikkert pris på telefonsamtaler fra fremmede. (Foto: Istockphoto / Ana Abejon)

Har du ikke tid til å ringe dine kjære så ofte som du vil? Bor du i tillegg i Sverige, er redningen her: La heller en vilt fremmed person ringe opp personene du ikke gidder eller har tid til å ringe selv.

I følge Dagens IT har nemlig svenske Mikael Lundgren lansert en telefontjeneste som tilbyr folk å ringe opp nærmeste familie én gang om dagen. Samtalene kan vare fra ett til ti minutter.

- Mange som er ensomme
– Jeg vet at behovet finnes, det er så mange som er ensomme i dag. Mennesker som er midt i karrieren føler kanskje at de ikke har tid til å ringe sine nærmeste, selv om de gjerne vil. Da finnes vi der som et supplement, sier Lundgren til Aftonbladet.

Før selskapet ringer opp en ensom tante på landsbygda, krever de å få vite litt om vedkommende, som for eksempel hva slags interesser personen har, og hva han eller hun har jobbet med.

Det koster å la andre gjøre unna telefonsamtalene for seg. For at dine nærmeste skal få snakke med personer de overhodet ikke kjenner, må du ut med 840 kroner i måneden. Er du en ivrig bruker av tjenesten, vil det altså koste deg over 10 000 kroner i året.

(Kilder: Dagens IT)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen