Kjøp Coldplay på minnekort

Minnekortprodusent Sandisk har omsider fått med seg platebransjen om å levere musikk på microSD-kort, noe som gir deg fordelen av å kunne sette minnekortet rett inn i mobilen eller MP3-spilleren. Det medfølger også en USB-adapter til minnekortet.
 
Du slipper dermed å bruke mye tid og penger på å laste ned lovlig musikk på internett, eller kopiere CD-platene over til PC-en, for så å flytte musikken videre til mobilen- eller MP3-spilleren din. Konseptet har de kalt Slotmusic.
 
Store plateselskap, kjente artister
Musikkselskapene Universal Music Group, Sony BMG Music Entertainment, Warner Music Group, and EMI Music Marketing, er samarbeidspartnerne til Sandisk. Kvaliteten på lydfilene oppgis å være 320 kbps, noe som bør tilsi at du får rimelig bra lyd. Musikken fra Slotmusic er i tillegg DRM-fri – uten kopisperrer – som vil si at du fritt kan flytte musikken mellom mobilen, MP3-spilleren og PC-en din. MicroSD-kortene fra Slotmusic er på 1 GB, og inneholder i enkelte tilfeller ekstramateriale, som for eksempel sangtekster, videoer og bilder.
 
Listen over artister og band som nå har albumene sine på microSD-kort, inkluderer blant annet Rihanna, Coldplay, ABBA, Elvis Presley, Lynyrd Skynyrd, Jimi Hendrix, Keane, og Kelly Clarkson. Sandisk lover i en pressemelding at musikken til flere artister vil bli å finne på microSD-kort innen utgangen av året.
 
I første omgang selges Slotmusic kun i Walmart- og Best Buy-butikker i USA, men vil komme på det europeiske markedet i 2009.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen