Kjølig snadder fra Thermalright

Hardware/Taipei: Hos Thermalright ble vi nødt til å stoppe opp en stund da vi fikk øye på en relativt spesiell kjøler. Kjøleren er designet som en helt passiv enhet, og det er ingen muligheter til å feste en vifte på den.

Modellen har fått navnet Sentinel. Størrelsen er på 182 millimeter i bredde og dybde, med en høyde på 165 millimeter. Vekten stopper på 1200 gram.

Enn så lenge er denne kjøleren bare en prototype. Grunnen til dette skal være problemer med å feste selve kjøleren til hovedkortet på grunn av den spesielle designen, kjøleren er forøvrig tiltenkt alle plattformer. Fra Thermalright får vi høre at de jobber med problemet, men har ingen anelse om når de kan få den ferdig. Så langt har de jobbet med kjøleren siden i fjor.

Thermalright kunne også vise frem hvordan man skulle gå frem for å få Nvidia Geforce GTX 470 og 480 til å støye vesentlig mindre. Ved hjelp av kjøleren Spitfire greide de å holde et Geforce GTX 480 på 60 til 63 °C, selv etter åtte timers drift.

Thermalright kunne også vise oss kjøleren Wheel som skal komme på markedet i slutten av juni eller en gang i juli. Denne ble utviklet etter at Thermalright startet med egenutviklede vifter. Størrelsen er 152 millimeter i diameter, med en høyde på 160 millimeter. Vekten er på 1150 gram og kjøleren skal passe det som er av aktuelle sokler.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen