Test

Kjølepasta Roundup

 

Kjølepasta, eller rettere sagt vameledende pasta, har som oppgave å fylle de mikroskopiske ujevnhetene i kjøleribben og prosessoren for å sikre best mulig varmeoverføring. Kjølepastaen finnes i en mengde forskjellige typer - alt fra de vanlige silikonbaserte man får gratis sammen med en del kjøleribber til de mer avanserte med rent sølv som hovedbestanddel. I denne kategorien finner vi blant andre Arctic Silver.

 

David og Goliat?

Da Arctic Silver ble lansert tok den overklokkere verden over med storm. Den var helt klart det beste som var å få tak i av kjølepasta på det tidspunktet. Arctic Silver hvilte ikke på sine laurbær, og slapp kort tid etter den forbedrede Arctic Silver II. Nylig lanserte de siste skudd på stammen, Arctic Silver 3.

Arctic Silver var lenge enerådende på markedet, men fikk for en tid siden konkuranse av en ny type kjølepasta; Nanotherm. Den baserer seg ikke på sølv, men hevder allikevel å være svært konkurransedyktig.

Hvilken av disse pastaene skal man velge? Etter å ha lest de neste tre sidene bør svaret være ganske klart.

 

Vi takker 3DfxCool for å ha sendt oss Arctic Silver II og 3 til denne testen og Netconnection for å ha sendt oss Nanotherm

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen