Kjendisenes eksklusive nettsteder

Det er det danske magasinet Erhverv På Nettet (EPN.dk) som legger frem kåringen over verdens 10 hemmeligste nettsteder. Her finner man både eksklusive mailinglister, musikksteder og kjendisenes egne nettsamfunn.

Disse sidene krever innlogging for å få fullt innsyn, men om du tilfeldigvis kjenner Naomi Campbell så kan du spørre om hun vil invitere deg.

10. Worth Global Style Network
Worth Global Style Network er et trendbyrå som bringer de siste nyhetene fra catwalken og gir kjendisene informasjon om de seneste trendene.

Medlemmer her er blant annet store selskaper som: Armani, Benetton, Calvin Klein, Gap, Hugo Boss, Levi’s, L’Oréal, Zara, Nokia, H&M, Sony Ericsson, JC och MQ.

Lyst på medlemskap? Det koster bare 30.000

9. Oink.me.uk
Denne siden skal tilsynelatende servere unik, sær og eksklusiv musikk. Hva dette kan bety aner vi ikke for man må inviteres for å bli medlem.

8. Clitspit.org
I følge EPN er denne eksklusive svenske siden et sted hvor mennesker deler sin musikkmiks. For oss som ikke er innlogget viser den kun bloggen og den var ikke det mest spennende må sies.

7. Spotify.com
Dette er nok en side med fokus på musikk. Den er ennå ikke helt oppe, men få kommer inn når den først setter i gang.

6. Bitmetv.org
En fildelingsside med fokus på TV program. Også her må du ha invitasjon for å komme inn og det er ikke lett. Folk har blitt kastet ut fordi opphavsmennene mente det ble for mange medlemmer.

5. Demonoid.com
Også en fildelingsside. Her kan alle delta, men hvis du ikke er medlem får du kun være med å leke maks tre ganger i uken.

4. Bitme.org
Sjefen til fildelingstjenesten som fikk 6. plass i kåringen. Her deles de nyeste filmene og den ferskeste musikken, men medlem blir du kun med invitasjon.

3. Epost-listen Elit
Elit ble startet som en kontaktliste med venner og bekjente av svensken Alexander Bard. Listen, hvor man må anbefales for å bli satt opp, skapte rabalder i Sverige da sosialdemokratenes Mats Lindström skrev stygt om sin partikollega Fredrik Reinfeldt.

2. Dopplr.com
På annen plass finner vi en mer internasjonal side. På Dopplr legger verdens IT-millionærer ut sine reiseplaner for at kollegaer til enhver tid skal vite hvor de kan få tak i dem. Her kreves det selvfølgelig høy inntekt og enda høyere nerde-faktor for å bli med.

1. ASmallWorld.net
På denne siden finner man de virkelige storhetene som Naomi Campbell, Paris Hilton, Quentin Tarantino og Tiger Woods. Dette er kjendisenes eget nettsamfunn med 230.000 medlemmer. Hvis du jobber i Se og Hør eller Kjendis.no og blir medlem her så sparer du nok mye resurser på research arbeide.

For å bli medlem her må du bli invitert av et eksisterende medlem med kredibilitet. Så inntil videre får vi fortsette å snoke i kjendisenes Facebook-profiler.

Å bli medlem av noen av disse sidene er ikke enkelt, men om noen har en invitasjon til overs, så tar jeg gjerne imot.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen