Kjendisene dumper for deg

Det hotteste på den britiske MMS-himmelen er å la kjendisen dumpe kjæresten din for deg. Du kan nemlig for en billig penge få enten kvinnelige eller mannlige kjendiser til å sende en MMS og gjøre det slutt for deg.

Falne stjerner
Å si at det er fra den britiske stjernehimmelen hjelpen kommer er litt overdrevet. Listen over kjendisene som er med på de litt utradisjonelle samlivsbruddene er nemlig ikke den aller hotteste.

Du kan få Dannii Minogue eller Vinnie Jones til å dumpe kjæresten, få Boy George til å fortelle foreldrene dine at du er homo, eller få Mariella Frostrup til å gratulere en kamerat med dagen.

Noen av de andre kjendisene du kan velge og vrake mellom er Cat Deeley, Stephen Dorff, Tara Palmer Tompkinson, og Ian Wright.

Om tjenesten skulle komme til Norge, sier vi oss enige med ITavisen i at det trolig ikke vil bli tatt godt imot å bli dumpet av verken Jahn Teigen, Linda Johansen eller Gaute Grøtta Grav.

Tjenesten koster mellom 30 og 50 kroner, og du kan selv velge hva kjendisene skal dele med dine venner.  Noen av kategoriene er lykkeønskninger, bursdagshilsener, kjærlighetserklæringer eller det stikk motsatte; dumping!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen