Kjempeoppgradering fra Get

Med digitale TV-sendinger kan du benytte deg av en PVR for å både ta inn programmene, men også kunne bruke dekoderen til å ta opp eller leie filmer. Get er en av leverandørene som tilbyr deg denne tjenesten, og du kan også nå leie filmer fra selskapet i HD-kvalitet.

I natt vil den nye programvaren til din HD-PVR-dekoder komme, og det er en stor oppgradering som kommer. Nedenfor kan du lese om alle de 14 nye funksjoner og forbedringer som du vil få i løpet av natten.

1. Lydvolum kan justeres når HDMI brukes for tilkobling til TV
Lydvolumet kan justeres med VOLUM +/- på fjernkontrollen også ved bruk av HDMI-tilkobling til TV. Merk at dette ikke vil fungere hvis Dolby er aktivert i innstillingsmenyen, hvis du da forsøker å justere volum vil det komme en melding øverst på skjermen: “Justering av lydstyrke er kun mulig dersom Dolby Digital lyd er deaktivert i menyen for lydinnstillinger”

Når du endrer Dolby-innstilling fra deaktivert til aktivert vil det komme en advarsel på skjermen om at lyden justeres til 100 prosent, du bør da skru ned volum på TV/forsterker for å unngå veldig høy lyd eller skade på høyttalerne.

2. Dolby Digital lyd på HDMI-utgang
På kanaler som tilbyr Dolby Digital vil dette lydsporet sendes ut på HDMI-utgang. Dette er spesielt aktuelt for brukere som har koblet HDMI-kabelen til en hjemmekinoforsterker.

3. Forbedret hurtigmeny for valg av språk
Dersom du trykker på ?-knappen på fjernkontrollen når du ser et TV-program kommer det opp en liten meny for språkvalg. Denne er forbedret i forhold til tidligere versjoner.

Du vil nå kunne bla gjennom samtlige lydspor som er tilgjengelig og samtidig se om det er stereo eller Dolby Digital.

4. Nytt design på kanalinformasjonsplakat
Plakaten som dukker opp hver gang du bytter kanal er nå mindre og har fått nytt design. Du vil se et Dolby-ikon dersom Dolby Digital er tilgjengelig på kanalen du bytter til.

5. Nytt design på programinformasjonsplakat

Plakaten som dukker opp når du trykker i-knappen på fjernkontrollen, mens du ser på et TV-program, har blitt mindre og har fått nytt design.

Et Dolby ikon vil dukke opp dersom Dolby Digital er tilgjengelig på kanalen du bytter til. Hvis programinformasjonen ikke får plass innenfor vinduet du ser, kan du bla opp og ned med OPP/NED-knappene på fjernkontrollen.

6. Nytt design på filminformasjonsplakat ved filmavspilling

Plakaten som dukker opp når du trykker i-knappen på fjernkontrollen, mens du ser en film via Get-filmleie, har blitt mindre og har fått nytt design. Et Dolby-ikon vil dukke opp dersom Dolby Digital er tilgjengelig på filmen du ser på.

Hvis programinformasjonen ikke får plass innenfor vinduet på skjermen, kan du bla opp og ned med OPP/NED-knappene på fjernkontrollen.

(Artikkelen fortsetter)7. Betydelig raskere tekst-TV

Den innebygde tekst-TV-funksjonen lagrer nå langt flere sider og det går betydelig raskere å bla mellom ulike sider.

Navigering mellom underside innenfor en tekst-TV-side kan gjøres med pil OPP/NED på fjernkontrollen, mens å steppe opp/ned mellom tekst-TV-sidene gjøres med Ch +/- knappene

8. Bedre ytelse på grafisk brukergrensesnitt
Nye grafikkdrivere gir raskere respons ved menynavigasjon, navigering i programguide, osv.

9. Tekst-TV side 777 (NRK1) og TV2 (222) kan brukes ved avspilling av opptak
For programmer som er tatt opp fra NRK eller TV 2 (eller andre tilsvarende kanaler) der du må bruke en tekst-TV-side for å se undertekster (for eksempel side 777 på NRK 1) vil dette nå også fungere ved avspilling fra opptak fra harddisk med den innebygde tekst-TV-funksjonen.

10. Bedre bildekvalitet ved oppskalering av video

Dersom du har satt HDMI-innstillinger på dekoderen til 720p eller 1080i og du bruker HDMI-kabel eller komponentkabel til TV-en, vil TV-kanaler som sendes med vanlig oppløsning (altså de fleste kanaler) vises med bedre bildekvalitet.

11. Link til kanal fra bilder i hovedmenyen
I hovedmenyen kan du flytte markøren til høyre, og bytte kanal direkte for de 2 kanalene det henvises til i bildene.

12. Hurtigere kanalbytte når nummertastene brukes
Dersom du bruker nummertastene til å velge kanal og kanalnummeret har ett eller to siffer kan du trykke OK like etter kanalnummer og dekoder bytter kanal umiddelbart i stedet for å avvente et tredje siffer i et noen sekunder

13. I radiolisten kan kanal endres ved å taste inn nummer

I radiolisten (RADIO på fjernkontroll) kan du nå også bruker nummertaster for å velge radiokanal

14. Diverse grafiske forbedringer på ikon og symboler

Ikoner og symboler har fått en overhaling, der fargene har blitt kraftigere og bedre utforming av symboler

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen