Kjempelansering fra Canon

Fotogiganten lanserer hele 20 nye produkter under årets store CES-messe i Las Vegas.

15 nye videokamera i fire serier


Canon utvider sitt LEGRIA-utvalg med flere videokameraer med flashminne – både med HD og SD. Serien tilbyr modeller i flere prisklasser, og består av tre HD-serier; LEGRIA HF S, LEGRIA HF M og LEGRIA HF R, og en ny LEGRIA FS300-serie for de som ønsker å ta opp i standardoppløsning.

Alle LEGRIA-videokameraer, unntatt FS200-serien, har HD-kamerasystem med HD CMOS-sensor, Canon HD-videoobjektiv og DIGIC DV III-bildeprosessering.

LEGRIA HF S-serien er toppmodellene, og har avanserte funksjoner for filmfotografer med sin kombinasjon av et avansert kamera og manuelle kontrollmuligheter. Her er åtte megapiksler, Full HD CMOS-sensor og et spesialdesignet HD videoobjektiv.

LEGRIA HF M-serien satser på en kombinasjon av kompakt design og bildekvalitet. Her får du en 3,3 megapiksler Full HD CMOS-sensor, sikrer og en 2,7 tommers LCD touch-skjerm.

LEGRIA HF R-serien er de billigste HD-modellene fra Canon, mens LEGRIA FS300 er beregnet på brukere som ikke trenger å ta opp film i høyoppløselig kvalitet, men klarer seg med standardoppløsning

Du finner spesifikasjonene til alle videokameraene her
.

Fire nye kompaktkamera


Det lanseres fire nye PowerShot-kamera. A3100 IS og A3000 IS har begge Canon objektivteknologi og DIGIC III-prosessering. PowerShot A3100 IS fås i blått, rødt og sølv, mens PowerShot A3000 IS leveres i sølv med sorte detaljer. De nye modellene erstatter PowerShot A1100 IS.

PowerShot A3100 IS har 12,1 megapiksler bildesensor, mens den rimeligere PowerShot A3000 IS har 10,0 megapiksler oppløsning. Begge har DIGIC III-prosessering, 4x optisk zoomobjektiv, integrert optisk bildestabilisator, og en 2,7 tommers høyoppløselig LCD-skjerm.

De billigere modellene A A495 og A490 PowerShot A480. Kameraene fås i sølv (begge modeller), rødt og blått (kun PowerShot A495). Begge har 10,0 megapiksler sensor, Canon 3,3x optisk zoomobjektiv og en 2,5 tommers LCD-skjerm.

Du finner spesifikasjonene til kameraene her
.

Nytt objektiv


Også for proffene har Canon noe på lager i denne lanseringen. Det nye EF 70-200mm f/2.8L IS II USM telezoomobjektivet er etterfølger til det populære EF 70-200mm f/2.8L IS USM, og skal ha fått forbedret ytelse på alle områder.

I tillegg til at det interne optiske systemet er bygget om, har også objektivet gjennomgått en strukturell utvikling som direkte resultat av tilbakemelding fra brukere.

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM har redesignet optisk system som består av 23 elementer i 19 grupper, hvor et fluorittelement med høy ytelse står sentralt i objektivbanen, kombinert med fem UD-elementer (med ultralav spredning).

Du finner spesifikasjonene til det nye objektivet her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen