Kjeder du deg? Sjekk ut forumet vårt!

Dersom du har noen timer å slå ihjel mens regnet øser ned, finner du både nyttig og underholdende lesestoff på forumet vårt. Du trenger ikke være medlem for å lese innlegg, men dersom du har nyttig kunnskap å dele, eller trenger hjelp med noe, anbefaler vi på det sterkeste at du registrerer deg og kommer i gang.

Her er en liste over tråder som stadig vokser, og som kan være av interesse for både nerd og råner (Klikk på overskriftene for å gå til trådene):

Anbefalte programmer for S60 3rd Edition

Dersom du har en smarttelefon fra Nokia, er dette definitivt tråden for deg. Her finner du tips og råd om programmer for alt fra å lese elektroniske bøker til Nintendo-emulatorer.

NB! Vær obs på at denne tråden KUN er for anbefalinger. Dersom du lurer på om det eksisterer et program som holder styr på kaloriinntaket eller har andre spørsmål, finnes det en egen tråd for dette HER.

Tips og triks for HTC Touch Pro

HTC Touch Pro har raskt fått seg en stor fanskare, og i forumet deler brukerne erfaringer, tips og annen nyttig informasjon rundt telefonen.

Her er de kuleste ringetonene

Er du på utkikk etter en ny ringetone til mobiltelefonen din? Les denne tråden. Har du en ringetone du mener er gullfin? Post den her.

NB! Ikke post opphavsrettet materiale, da vanker det advarsler og/eller utestengelse!

Samsung I900 – Gleder vi oss?

Ja det gjør vi. Og det gjør forumbrukerne også. Har du følelser for Samsungs kommende flaggskip er det lov å dele dem her.

Sony Ericsson Xperia X1 – Diskuter den her

Sony Ericssons Xperia X1 har drømmespesifikasjoner på papiret, og den diskuteres flittig i forumet. Det er ikke mer enn en måned til godbiten kommer i butikkene, så forvent brukererfaringer etterhvert.

Iphone-tråden – Telefon, Ipod og internett

Interessen for Apples Iphone er enorm. Og det er jammen denne tråden også. Lurer du på noe rundt Iphone er det rimelig liten sjanse for at du ikke finner svaret her.

Post mobilfoto her

Har du en rå kameramobil, men ingen å vise bildene dine til? Post dem i forumet vårt, så skal du se du får tilbakemeldinger.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen