Kjappe penger

Idéen er at man får tilsendt tekstmeldinger med reklame, mot en liten pengekompensasjon per melding. Vi har tidligere stiftet bekjentskap med Smart-SMS, som har mye til felles med EasyCash.no, men som i tillegg hadde vervefordeler som minnet om pyramidespill. Smart-SMS er i følge nettsidene sine fortsatt i forhandlinger med banker om hvordan utbetaling skal foregå. EasyCash.no skal derimot ha utbetalingsordningen på plass.

Penger på bok
Hos EasyCash.no kan man få kompensasjonen for mottatte tekstmeldinger utbetalt rett til bankkonto, eller man kan få fylt på kontantkortet sitt. Oppfylling av kontantkort tilbys foreløpig kun til abonnenter hos Telenor, NetCom eller Sense, men flere operatører skal komme etter hvert.

For å motta tekstmeldinger, og etter hvert penger, må man registrere seg på www.EasyCash.no. Selskapet spesialiserer seg på direkte markedsføring og sender ut informasjon til brukerne basert på hvilke ønsker brukerne oppgir når de registrerer seg. Man vil kun motta den markedsføringen man ønsker og reklame innenfor områder man interesserer seg for.

Man kan få tilsendt informasjon om konserter, studentarrangementer, kinofilmer, spillnyheter, og mye mer. Til enhver tid kan man endre kriteriene eller begrense antall meldinger man ønsker å motta. EasyCash.no har dessuten satt en nedre aldersgrense på 15 år for å kunne registrere seg.

Suksessrik innovatør
Tjenesten EasyCash.no ble lansert tidlig i vinter av InCent og har allerede rukket å få flere tusen brukere. InCent Services AS er et firma som spesialiserer seg på løsninger for massekommunikasjon til mobiltelefonen. Selskapet holder til i lokaler hos Senter for Entreprenørskap ved Universitetet i Oslo og har sitt utspring fra Gründerskolen.

InCent har fått nasjonal og internasjonal anerkjennelse for sitt konsept, blant annet vant de i fjor fase 1 i forretningsplankonkurransen Venture Cup for Oslo/Akershus.

Du finner nettsidene til EasyCash.no her og om du vil lese mer om InCent Services AS er hjemmesiden et bra sted å begynne.